30. března 2016

Slečna do páru

Nejlepší, co se vám může ve vztahu stát, je mít s vaším chlapem stejný vkus na holky. Teď mluvím samozřejmě o té úzké skupině, kdy jste bisexuální žena. Jste-li cokoli jiného, dosaďte si vhodnou kombinaci pohlaví. A ještě lepší, ačkoliv málo pravděpodobné, že potkáte holku, se kterou vám to oběma klapne naráz.
Upřímně obdivuju takový holky. Já bych to asi nezvládla. Chce to strašný mentální síly randit s párem. Není to jako když máte dva různý milence. Je to jako mít dva milence co spolu spěj, všechno si říkaj a každej je úplně jinej, obvykle včetně vybavení (to podle toho, co jste si dosadili v prvním odstavci). Má to ale i svoje výhody! Představte si, že ten pár už spolu nějakou dobu je, pár let. Po takový době spolu netráví lidi čas tím, že by se oňuňávali na ulici a tvářili se spolu jak blbečci, co je potřebujete přetáhnout kovovou tyčí a rozmlátit jim ty rozněžněný ksichtíky. Ne, tvářej se tak a chovaj jen vůči tý holce. Takže co to pro ni znamená? Dvojnásobná pozornost! Dvojnásobné oňuňávání, obdivování, případně další pozornosti méně mravného rázu. A navíc jsou to lidi, co si stejně všechno řeknou, takže se nemusí stresovat tím, že například zapomene jednomu říct, že vlastně jede o víkendu k babičce a ruší všechny schůzky, nebo že je alergická na ořechy, že má fobii s plyšových medvědů se srdíčkem, že tenhle film už viděla a tak dále.
A taková soukromá a zcela osobní výhoda. Když si můj muž nabrkne slečnu, která třeba nemá zájem si komplikovat život a jeden milenec jí stačí, tak se strašně těžko rozdejchává ten nablblej úsměv a hihňání (kovová tyč je pořád po ruce) a zcela prakticky - nemůže si ji úplně jakože přivíst domů, že jo, páč bych tam tak nějak byla navíc. Takže slečny: přátelte se s ženami svých milenců a pokud vám to orientace a vkus dovolí, neváhejte! Má to téměř samé výhody, chlap se pokochá a ženská se neurazí!

Žádné komentáře:

Okomentovat